POLITIKA ZASEBNOSTI

  1. Zbiranje in Uporaba Osebnih Podatkov

Podjetje ZOO Park Ranč Aladin, ki ga upravlja Damjan Zupan s.p., spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k varovanju vaših osebnih podatkov. Zbiramo le informacije, ki jih prostovoljno posredujete preko naše spletne strani kamela.si ali drugih komunikacijskih kanalov, kot je kontaktni obrazec. Te informacije uporabljamo izključno za namene, za katere ste nam jih posredovali, kot je odgovor na vaša vprašanja, obdelava naročil ali zagotavljanje informacij o dogodkih v našem ZOO parku.

  1. Varovanje Podatkov

Vaše osebne podatke obravnavamo s skrbnostjo in jih ne posredujemo tretjim osebam brez vašega soglasja, razen v primerih, ko je to potrebno za izpolnitev vaših zahtev ali v skladu z veljavno zakonodajo. Spletna stran kamela.si uporablja tehnologije, ki varujejo vaše podatke pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo ali izgubo.

  1. Piškotki in Sledenje

Naša spletna stran lahko uporablja piškotke in podobne tehnologije za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo prometa. S tem nam omogočate, da vam ponudimo prilagojene storitve in vam prikažemo relevantne vsebine. Svojo privolitev za uporabo piškotkov lahko kadarkoli spremenite v nastavitvah brskalnika.

  1. Povezave na Zunanje Spletne Strani

Spletna stran kamela.si lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, ki imajo svoje politike zasebnosti. Za vsebino in varovanje podatkov na teh spletnih straneh ne prevzemamo odgovornosti.

  1. Spremembe Politike Zasebnosti

Politika zasebnosti se lahko občasno posodobi ali spremeni. O vsaki spremembi boste obveščeni preko objave na naši spletni strani kamela.si. Spremembe bodo veljale takoj po objavi.

Za vprašanja ali dodatne informacije o naši politiki zasebnosti se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca ali na naš e-poštni naslov: info@kamela.si ali damjan.zupan10@gmail.com.

Scroll to Top