POGOJI UPORABE

  1. Sprejemanje pogojev: Z uporabo te spletne strani, kamela.si, se strinjate s pogoji uporabe, določenimi v tem dokumentu. Če se ne strinjate s temi pogoji, vas prosimo, da ne uporabljate te spletne strani.

  2. Izključitev odgovornosti: Podjetje ZOO PARK RANČ ALADIN, Damjan Zupan s.p., ne prevzema nobene odgovornosti za točnost, popolnost ali zanesljivost informacij na tej spletni strani. Vsa dejanja, ki temeljijo na informacijah na tej spletni strani, se izvajajo na lastno odgovornost uporabnika.

  3. Avtorske pravice: Vsa vsebina na tej spletni strani, vključno z besedilom, grafiko, logotipi, ikonami, slikami, avdio in video posnetki ter digitalnimi prenosi, je zaščitena z avtorskimi pravicami podjetja ZOO PARK RANČ ALADIN, Damjan Zupan s.p. Uporaba, reprodukcija ali distribucija vsebine te spletne strani brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja je prepovedana.

  4. Vračilo izdelkov: Stranke imajo pravico vrniti izdelek v roku 14 dni od datuma nakupa, če izdelek ni bil uporabljen in je še vedno v originalni embalaži. Vračilo kupnine bo izvedeno v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi.

  5. Reševanje sporov: Morebitni spori, ki izhajajo iz uporabe te spletne strani ali v zvezi z njo, se rešujejo v skladu s slovensko zakonodajo. Pogodbeni sporazum se določi na pristojnem sodišču v Sloveniji.

  6. Kontaktne informacije: Za vprašanja ali pojasnila glede teh pogojev uporabe se obrnite na nas prek kontaktnega obrazca na spletni strani ali po elektronski pošti na info@kamela.si ali damjan.zupan10@gmail.com.

  7. Spremembe pogojev uporabe: ZOO PARK RANČ ALADIN si pridržuje pravico do spremembe ali dopolnitve teh pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Spremembe začnejo veljati z njihovo objavo na tej spletni strani.

Z uporabo te spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in sprejeli te pogoje uporabe.

Datum zadnje posodobitve: [vstavite datum]

Scroll to Top