NAŠA PONUDBA

Od Božičkove koče, igral za otroke do degustacij odličnih domačih izdelkov.

IZOBRAŽEVANJE O ŽIVALIH

Po vaših željah vam za skupine podrobno predstavimo živali – njihov izvor, lastnosti, navade, prehranjevanje in zanimivosti. Otroci bodo v teh predstavitvah uživali in se veliko naučili!

ZOO Aladin 2048_-109-min

NAJEM PIKNIK PROSTORA

Najem prostora za rojstnodnevne zabave, praznovanja in piknike ter ponudba cateringa. Za rezervacije in informacije pokličite na 031-232-913. Ob vsakem obisku našega ranča se lahko kadarkoli osvežite s pijačo, prigrizki in sladoledom.

BOŽIČKOVA KOČA IN GLAMPING

Če uživate v naravi in si želite podaljšati bivanje, vam ponujamo nočitve v Božičkovi koči in glamping hiškah. V zimskih mesecih se lahko razvajate v finski savni in vroči kadi, medtem ko lahko poleti ponoči poslušate zvoke narave in naših živali.

Romantična ponudba je namenjena parom in vsebuje:
Božičkova koča v tradicionalnem finskem stilu, v njej je prostor za sprostitev s posteljo, ležalniki, kamin na drva.
Finska savna, segreta na primerno temperaturo, v savni imate tudi čeber za polivanje kamnov odišavljeno z eteričnimi olji.
Sanitarije s tušem, straniščem in izhodom do zunanje vroče kadi, ki se ogreva na drva in je prav tako segreta na cca. 36 stopinj.
Paket vsebuje tudi mesni narezek za oba, sadni narezek za oba, ne manjka niti šampanjec za oba (0,35l ali 0.75l) in seveda, ker smo na dolenjskem, tudi steklenico cvička, neomejeno si lahko pripravite tudi različne čaje, kavo.
V ceno so seveda vključene tudi brisače, posteljnina… V bistvu ne potrebujete ničesar drugega s seboj.
Privoščite sebi in partnerju intimno razvajanje vsaj za nekaj ur ali pa kar do jutra.
Cena paketa za oba:
– 3 urni najem koče 110€,
– najem od 18.00 do 8.00 naslednjega jutra 140€.

Rezervacije na: damjan.zupan10@gmail.com ali 031-232-913.

DIVJAČINSKI IZDELKI

Jelenova, gamsova, divji prašič so izdelki ki so pri nas na voljo.

POTEPANJA PO OKOLICI


V zaledju dolenjskih gričev, posejanih z žlahtno vinsko trto, ob katerih se bohotijo dolenjske zidanice, stare tudi več kot sto let, stoji kraj poimenovan Mirna. Prav tu ob vhodu v mirnsko dolino je vasica, kjer stoji naš ranč – Ranč Aladin.

Posestvo, kjer si lahko privoščite oddih in vam ponujamo vse, kar potrebujete za prijetno preživljanje prostega časa. V kolikor si želite ogledati še kakšno znamenitost več v našem okraju in čas izkoristiti aktivno v naravi, srčno vabljeni tudi na nočitev v naših glamping hiškah.

V okolici si lahko ob sprehodu ali kolesarjenju ogledate kar nekaj izredno lepih destinacij (npr. grad Speča lepotica Mirna in ribnik; cerkev Petra Pavla Glavarja v Lanšprežu, čebelnjaki in bajer; cerkev Zaplaz na Čatežu; razgledna točka Nebesa nad Šentrupertom; itd.).

ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Za otroške rojstnodnevne zabave lahko najamete prostor, ga okrasite, prinesete s sabo tortico, mi pa imamo v ponudbi za šankom tople prigrizke, sladoled in pijačo. Otroci se bodo zabavali na igralih, si ogledali živali, nekaj pojedli in popili, pihali svečke na tortici in se imeli super. Najpomembnejše pri tem je, da bodo otroci preživeli čas na prostem, v sožitju z naravo. V kolikor so zabave tudi z odraslimi, lahko po dogovoru pripravimo piknik s hrano z žara.

ZABAVA IN IGRALA

Za vaše najmlajše je odlično poskrbljeno.

Poleg pestre živalske ponudbe na ranču, bodo otroke navdušila tudi igrala in tematske igre – lokostrelstvo, letno sankališče, topovi na mehke žogice, gugalnice, tobogani, plezala, igre za ravnotežje, zip – line, stolpi, divji vlakec na pedala, 4 v vrsto XXL velikosti, namizni tenis, ročni nogomet, met žogic, lokostrelstvo, trampolini, vrtiljak, premagovanje ovir, krtkov rov, lov na ribice, elektronska igrala primerna za različne starosti – vrtiljak, ladjica, loopi, dinozaver, vlakec.

Med krošnjami dreves, 6 postaj, dolžina cca. 220 m, najvišja višina 12 m, namenjeno osebam od 7. leta starosti dalje, v spremstvu staršev ali našega inštruktorja – za doplačilo, od 10. leta dalje samostojno. Zip-line ni primeren za osebe s strahom pred višino. Vabljeni, da sprostite adrenalin in doživite na ranču še eno novo izkušnjo.
Cena 5 € / osebo.

ALADINČEK = vstopnica za elektronska igrala – vrtiljak, ladja, loopi, vlakec, dinozaver.
Cena 2 € / osebo.

FONTANA PIVA

Med našimi zadnjimi novostmi je iz lepo ohranjenega starega voza nastala fontana piva. Za vse ideje in izvedbo smo zaslužni domači izvajalci. Da si pivo lahko natočite sami, smo poskrbeli še za elektroniko, da le-ta odšteje v vaš kozarec pravo količino in ravno prav ohlajeno pivo. S kupljenim žetonom za pivo lahko izbirate med štirimi različnimi okusi piva. Za pivoljubce in ljubitelje starin smo združili moči in ustvarili estetski ter predvsem praktičen izdelek. Je kdo rekel pivo?!:-)

Scroll to Top